Gesloten - Commercieel Medewerker Binnendienst

Vacatures 25 april 2023

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40u)

Je weet feilloos te schakelen tussen de B2B- en B2C markt. Met jouw commerciële achtergrond ga je aan de slag om de klanten te attenderen op hetgeen wat AVIA Marees (nog meer) te bieden heeft. Zo weet jij binnen een mum van tijd alles over onze brandstoffen, smeeroliën en tankkaarten. Daarnaast heb je ook kennis van het ViaAVIA spaarprogramma, onze waspassen en het Clubspaar-programma om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Zodra de telefoon rinkelt neem je deze direct aan, je signaleert de verkoopkans en voert gelijk de verkooporder door in ons ERP systeem. Ondertussen stroomt de mailbox vol en wacht de accountmanager tankpassen op jouw informatie voor die ene klant die hij vanmiddag gaat bezoeken. Achter de schermen werk je samen met de afdeling Marketing aan een nieuwsbrief voor de B2B klanten en werk je het CRM systeem bij met actuele leads. Met jouw organisatorische en verkoop talenten zit het wel goed!

Dit alles doe je niet alleen, samen met je directe collega’s op de binnendienst en de vertegenwoordigers in de buitendienst zijn jullie een (h)echt team. Je weet ook een efficiënte planning te maken van hetgeen wat er staat te wachten die week/maand.

Ben jij alvast nieuwsgierig naar jouw nieuwe collega's? Lees hier hun ervaringen over het werken bij AVIA Marees.

Wie zijn wij?

AVIA Marees staat bekend om zijn naam binnen de petrol branche. We hebben onze sporen inmiddels wel verdiend in de 100 jaar dat AVIA Marees bestaat. En geloof ons, we gaan hier voorlopig ook nog wel een mooie tijd mee door. Ruim 60 tankstations onder de vlag van AVIA en met stip op nummer 1; de bevoorrading en belevering aan de B2B markt van kwalitatief goede brandstoffen. En hoe zit het dan met die energietransitie vraag je je misschien af? De familie Marees heeft een kleine drie jaar geleden een nieuwe stap gezet, een stap richting de toekomst. Want waar eerder de volledige focus lag op de fossiele brandstoffen bevinden we ons ook midden in de zogenoemde energietransitie. Vergroening van het wagenpark, maatschappelijk verantwoord ondernemen, minder CO2 uitstoot, duurzame brandstoffen, New Energy, het zijn zaken die dagelijks bij ons de revue passeren.

Maar weer even terug naar die leuke functie, want wat ga je eigenlijk doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s, zowel telefonisch als per e-mail. Je voert orders in verhelpt storingen en klachten en houdt hierbij het hoofd koel. Je stelt de juiste prioriteiten en hebt overzicht op dat wat er loopt en nog moet gebeuren. Maar ook pro actief benader je samen met je collega’s onze klanten met uitleg over onze producten en diensten en leuke acties. Met het team stellen jullie doelen en werken jullie met elkaar naar een mooi resultaat

Wie zoeken wij?

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt relevante kennis en/of ervaring op het gebied van werken met CRM systemen en Excel
 • Je bezit een plezierige telefoonstem
 • Je schrijft feilloos Nederlands
 • Je bent stressbestendig en accuraat
 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat levert het je op?

 • Een veelzijdige commerciële functie bij een regionaal opererend echt familiebedrijf
 • Ruimte om je talenten optimaal te ontplooien door het volgen van diverse opleidingen
 • Professionele organisatie met een informele bedrijfscultuur: prettig en open samenwerken is belangrijk
 • Volop ruimte voor eigen initiatieven en inbreng binnen jouw vakgebied
 • Platte organisatiestructuur dus snel schakelen en inspelen op dagelijkse ontwikkelingen en behoeften
 • Een passend salaris dat wordt afgestemd op je ervaring en verantwoordelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Vers fruit op het werk, vrijdagmiddagborrel en regelmatig een gezellig afdelings/bedrijfsfeestje

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan vóór 15 mei 2023 jouw motivatie met foto en CV naar Suzanne of Kim via hr@aviamarees.nl of stel je vraag via een bericht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Stel je vraag over werken bij AVIA Marees