Transport

Transportbedrijven, ze zijn niet te missen in de kop van Noord Holland en daarbuiten. Op diverse tankstations van AVIA zijn er zogenoemde trucklocaties. Eenvoudig te parkeren bij het tankstation én met een extra truckknop waardoor de brandstof met een hogere snelheid (verdubbeling) uit de pomp komt. Op onze high speed locaties is deze truckknop achterwege gelaten en kan er standaard worden getankt met een snelheid van circa 130 liter per minuut.

Dit in combinatie met een truckkaart van AVIA maak je het jezelf nóg makkelijker. Op een aantal locaties zijn er meerdere soorten brandstoffen voor vrachtwagens beschikbaar zoals naast de ‘normale’ diesel ook HVO en ECOsave Diesel. Kies je voor een duurzamere brandstof dan help je direct mee aan een verminderde CO2 uitstoot!

Het gemak en voordeel bieden wij je graag. Iedere klant van AVIA Marees met een tankpas of truckkaart ontvangt een eigen inlog voor het webportaal. In dit online portaal staan alle actieve kaarten en facturen netjes op volgorde. Daarnaast zie je in één opslag het verbruik per (vracht) wagen.

Vraag een tankpas of truckpas aan

Brandstofpomp op locatie

Als de afname van brandstoffen binnen jouw bedrijf dusdanig groot is dan loont het de moeite om over te gaan tot een eigen brandstofpomp op het terrein.
Marees Installatie & Techniek is gespecialiseerd in het bouwen van dergelijke pompen. Wij bouwen immers ook onze eigen tankstations. Met de expertise, kennis en ervaring zit het wel goed!

Alvorens er gebouwd kan worden dient er rekening gehouden te worden met de mogelijkheden van plaatsing. Zo is een vloeistofdichte vloer en daarmee ook olie- en vetafscheiding onderdeel van dit project. Plannen om binnenkort jouw bedrijf uit te breiden en het terrein te vergroten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een pompinstallatie op jouw locatie.

Brandstoffen, smeermiddelen, oliën en vetten

Wil je weten welk smeermiddel het beste is voor jouw auto of vrachtwagen? Ontdek het met onze kentekencheck. Vul jouw kenteken in en zie in één oogopslag bij welke AVIA smeermiddelen jouw voertuig het beste baat bij heeft.
AVIA Marees levert diverse brandstoffen zoals ECOSAVE diesel, Diesel maar ook HVO. Lees meer over HVO in onze brochure. 

Interesse? Neem contact met ons op