Tanken én tegelijkertijd jouw
vereniging sponsoren!

Deelnemende clubs

Clubs Plaats Punten
Vorige
Volgende

Tanken en tegelijkertijd jouw sportclub of vereniging sponsoren, het kan met het AVIA Clubsparen!

Hoe werkt clubsparen?

Ieder lid ontvangt een eigen clubspaarkaart vanuit de vereniging. Voor iedere 3 liter die er is getankt bij een AVIA tankstation wordt 1 punt bijgeschreven op de clubspaarkaart. Bij een bemand tankstation laat je de clubspaarkaart scannen aan de kassa. Bij een onbemand station dien je voorafgaand aan de pintransactie de clubspaarkaart in te voeren.
Na afloop van de transactie zie je op de bon het totaal aantal punten staan die het lid voor de club gespaard heeft.
Iedere 100 punten = € 2,- waard!
Iedereen die de club een warm hart toedraagt kan meesparen door een pas bij de club aan te vragen.

Verzilvering

De punten welke gespaard zijn bij de transacties van alle clubspaarkaarten worden bij elkaar opgeteld. Maandelijks vindt er een update plaats en wordt het nieuwe puntensaldo automatisch weergegeven op de door jullie geplaatste widget op jullie website. Een mooi moment om in een nieuwsbrief jullie leden te informeren over het gespaarde saldo. Zo blijven zij betrokken bij de sponsoring!
2x per jaar mag de vereniging een verzoek doen tot uitbetaling van het gespaarde puntensaldo. Het bedrag wordt overgemaakt op het rekeningnummer van de club. Dit bedrag is vrij te besteden!

Promotiemateriaal

Iedereen laten weten dat jullie zijn gestart met het AVIA Clubsparen? Wij hebben diverse promotiematerialen beschikbaar. Van spandoeken tot posters!

Aanvraag clubsparen voor jouw vereniging

Samen met alle leden van jouw vereniging de clubkas spekken? Inmiddels sparen er al ruim 125 clubs bij AVIA Marees, ook starten?
* Vul het contactformulier in
* De contactpersoon van de club ontvangt een overeenkomst
* Overeenkomst ingevuld en logo aangeleverd?
Wij zorgen voor de gepersonaliseerde clubspaarkaarten. Deze kunnen opgehaald worden bij AVIA Marees (Havenweg 14, Kolhorn)

Is jouw club al aangemeld voor clubsparen? Dan kan je een spaarpas aanvragen bij het bestuur van jouw club!

Voorbeeld Widget website vereniging

Het is altijd leuk om de leden van de vereniging op de hoogte te houden van jullie actuele puntensaldo. Samen sneller sparen voor de club is dan ook ons motto! Maandelijks zorgen wij voor een automatische update van het gespaarde saldo. Starten jullie met het Clubsparen? Dan ontvangen jullie van ons onderstaande Widget welke jullie op jullie eigen website kunnen plaatsen. 

Samen sparen voor nieuwe tenue's

Samen sparen voor nieuwe tenue's

ARZV, ALKMAAR

ARZV, ALKMAAR

Wil jij ook jouw clubkas spekken?
Meld jouw club hier aan: