Agrarisch

Dat AVIA Marees in de Noordkop brandstoffen levert voor de agrarische sector dat is een gegeven waar iedereen van op de hoogte is. Net als bij de tankstations van Marees heerst hier ook het gevoel van ‘ons kent ons’. Een telefoontje naar Kolhorn en de bestelling staat binnen een mum van tijd in het systeem. De levering volgt vlak daarna.

Op locatie: Sjef Houtenbos (Schagen)

Op locatie: Sjef Houtenbos (Schagen)

Op zoek naar een specifiek product? AVIA Marees biedt een groot assortiment aan van oliën , vetten, filters en andere bijbehorende producten om uw trekkers en machines te laten draaien. Klik hier voor smeeradvies op maat en bestel eenvoudig via AVIA Marees. Voor een overzicht van alle product- en veiligheidsbladen, klik hier. 

 • AdBlue (jerrycans, bulk of IBC. AdBlue pompset)
 • AVIA Smeermiddelen en vetten
 • Mobil Smeermiddelen
 • Hydraulische oliën
 • Transmissie oliën
 • Tandwielkast oliën
 • Motoroliën
 • Koud ontvetter
 • Cim-Tek filters
 • Absorptie korrels Grit
 • Aanverwante artikelen (elektrische) pompsets, koelvloeistof, antivries, (staal- en kunststof) lekbakken en vetspuiten e.d.

Tankinstallatie

Is het verbruik van brandstoffen binnen het bedrijf op jaarbasis minimaal 2000 liter? Neem eens in overweging om over te gaan tot de aanschaf van een kunststof of stalen tankinstallatie bij jou aan huis/bedrijf. Naast de diverse brandstoffen welke AVIA Marees levert, te denken aan: HVO 20/40/50/100 (lees hier meer), Diesel en ECOsave Diesel bieden wij ook gemak en voordeel met de koop van een tankinstallatie. Daarbij is er een mogelijkheid om de kosten van de aanschaf van de thuistank te spreiden over een x aantal jaren. Hierover geven wij graag advies. 

Wat is de afstand tot een tankstation vanaf jouw bedrijf? En hoeveel tijd kost het jou als ondernemer om een medewerker op pad te sturen met een trekker die net op dat moment bijna zonder brandstof komt te staan? Wij leveren en plaatsen zowel dubbelwandige stalen als kunststof tankinstallaties. Variërend van grootte en oplopend met een inhoud tot 60000 liter. Benieuwd welke grootte en type installatie bij jouw bedrijf zou passen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 1. Tijdbesparing. Geen ritjes naar een tankstation maar direct brandstof tanken bij jou op het terrein.
 2. Inmeetsysteem (optioneel). Geen zicht op het dagelijks/wekelijks verbruik vanuit de brandstoftank? Door middel van een in te bouwen inmeetsysteem in de tankinstallatie kom je nooit zonder brandstof te staan. Iedere dag wordt het systeem automatisch uitgelezen. Komt het volume onder een bepaald niveau dan kan je erop rekenen dat de vrachtwagen van AVIA binnen een dag jouw gevraagde brandstof komt leveren.
 3. Registratiesysteem (optioneel). Maken meerdere voertuigen en machines gebruik van de tankinstallatie dan is het mogelijk om te kiezen voor een registratiesysteem. Zo houd jij de controle over welk voertuig op welk moment gebruik maakt van de tank. Dit registratiesysteem wordt bijgehouden met touchkey’s en wordt gekoppeld aan jouw computer. Dit alles om te voorkomen dat er niet lukraak brandstof getankt kan worden op jouw terrein.

Onderhoud tankinstallatie

Voor welk type brandstoftank je ook kiest, eens per jaar vindt er een onderhoud plaats voor de tankinstallatie. Binnen AVIA Marees verzorgt Marees Installatie & Techniek zowel de plaatsing van bovengrondse brandstoftanks als het onderhoud waar de zogenoemde jaarlijkse watersludge controles onder valt.
Deze verplichte controles worden genoteerd in een rapport zodat jij als ondernemer hier geen omkijken naar hebt.

Mobiele tanks

Heb je voor een langere periode een aaneengesloten stuk jouw machines en voertuigen op het land staan? Een mobiele tank biedt de uitkomst om efficiënt te werken. Stilstaan zonder brandstof zal niet snel voor komen.
Mobiele tanks voor zowel Diesel (of andere brandstoffen) als AdBlue zijn te huur en te koop via AVIA Marees. Afhankelijk van het gewenste aantal m3 bieden wij diverse mobiele tanks aan. Deze zijn verkrijgbaar met een inhoud vanaf 400 liter.

Interesse? Vul het contactformulier in.