De werknemers over AVIA Marees

Angelique over AVIA Marees

"Als je me vraagt om in een woord mijn werk te omschrijven dan is dat dynamisch." Aan het woord is Angelique, vertegenwoordigster brandstoffen, smeerolie en tankpassen. "Alles wat ik de afgelopen 10 jaar heb zien veranderen op het gebied van energie hebben ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan specialiseren in New Energy. Ik haal enorm veel voldoening uit het adviseren en meedenken met onze klanten in deze steeds veranderende markt. Bij AVIA Marees werk ik in een leuk team, waarbij we elkaars talenten inzetten om tot het beste eindresultaat te komen. Daarnaast staat gezelligheid en teamspirit bij ons hoog in het vaandel."

Suzanne over AVIA Marees

"Jouw sollicitatie komt bij mij in de mailbox. Wij houden van snel schakelen dus over het algemeen zit je binnen een week bij ons aan tafel voor een kennismakingsgesprek. Daarbij kijken we niet alleen naar je competenties maar vooral ook naar de klik. Wie ben jij en pas je binnen ons team? Wat zijn je talenten? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat niet alleen wij maar ook jij een stapje verder komt. Al onze bv’s zijn aangesloten bij een CAO en doen mee met een pensioenregeling. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en er wordt regelmatig wat georganiseerd voor en door collega’s. Kortom: een no-nonsense organisatie waar je graag deel van uitmaakt!"

Niels over AVIA Marees

Inmiddels is het alweer 12,5 jaar geleden dat Niels Laan bij AVIA Marees in dienst kwam als servicemonteur. Met ervaring maar zonder relevante opleiding in de techniek.

"De veelzijdigheid van mijn functie en de vrijheid om mijn werk zo in te delen en uit te voeren als ik wil vind ik erg prettig. Daarnaast zijn we met alle collega’s een fijne club die samen werken aan mooie projecten. Alles is hier bespreekbaar en samen wordt gekeken naar oplossingen als dat nodig is. Via AVIA Marees heb ik ook al aardig wat opleidingen gevolgd. Ondertussen ben ik trotse vader en kan ik mijn werk goed combineren met mijn jonge gezin. Ik voel me helemaal thuis hier, wat mij betreft ga ik door voor het 25-jarig jubileum!’’  

SBB erkend leerbedrijf. Maakt werk van praktijkleren 


AVIA Marees is Erkend leerbedrijf Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Als leerbedrijf begeleiden wij VMBO-leerlingen en MBO-studenten om hen voor te bereiden op in de praktijk. In een veilige omgeving met deskundige begeleiding helpen wij leerlingen om de juiste praktijkvaardigheden op te doen.

Wil jij werken en leren combineren bij ons? Informeer naar de mogelijkheden (pz@aviamarees.nl).