Het team over AVIA Marees

Angelique over AVIA Marees

"Als je me vraagt om in een woord mijn werk te omschrijven dan is dat dynamisch." Aan het woord is Angelique, vertegenwoordigster brandstoffen, smeerolie en tankpassen. "Alles wat ik de afgelopen 10 jaar heb zien veranderen op het gebied van energie hebben ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan specialiseren in New Energy. Ik haal enorm veel voldoening uit het adviseren en meedenken met onze klanten in deze steeds veranderende markt. Bij AVIA Marees werk ik in een leuk team, waarbij we elkaars talenten inzetten om tot het beste eindresultaat te komen. Daarnaast staat gezelligheid en teamspirit bij ons hoog in het vaandel."

Fred over AVIA Marees

‘Wat ik van AVIA Marees vind?’ zegt Fred. ‘Het is een fijne club en ik heb hele leuke collega’s.’ Ken je AVIA Marees dan ken je Fred ook. Tenminste als je uit de regio Middenmeer komt. Daar heeft Fred namelijk 19 jaar een tankstation beheerd onder de vlag van AVIA. Na een uitstapje van een paar maanden is hij bij ons als Facilitair Medewerker aan de slag gegaan. Hij is iedere dag onderweg naar een aantal van onze tankstations voor schoonmaak en onderhoud. En zorgen dat onze tankstations er spic en span uitzien, dat is voor Fred gesneden koek. ‘De vrijheid en het buiten zijn vind ik heerlijk. En al die onderhoudsklusjes, die kan ik na al die jaren natuurlijk met mijn ogen dicht.’ Fijn dat je er weer bij bent Fred!

Suzanne over AVIA Marees

"Jouw sollicitatie komt bij mij in de mailbox. Wij houden van snel schakelen dus over het algemeen zit je binnen een week bij ons aan tafel voor een kennismakingsgesprek. Daarbij kijken we niet alleen naar je competenties maar vooral ook naar de klik. Wie ben jij en pas je binnen ons team? Wat zijn je talenten? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat niet alleen wij maar ook jij een stapje verder komt. Al onze bv’s zijn aangesloten bij een CAO en doen mee met een pensioenregeling. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en er wordt regelmatig wat georganiseerd voor en door collega’s. Kortom: een no-nonsense organisatie waar je graag deel van uitmaakt!"

Niels over AVIA Marees

In november 2009 is Niels Laan bij AVIA Marees in dienst gekomen als servicemonteur. Met ervaring maar zonder relevante opleiding in de techniek.

"De veelzijdigheid van mijn functie en de vrijheid om mijn werk zo in te delen en uit te voeren als ik wil vind ik erg prettig. Daarnaast zijn we met alle collega’s een fijne club die samen werken aan mooie projecten. Alles is hier bespreekbaar en samen wordt gekeken naar oplossingen als dat nodig is. Via AVIA Marees heb ik ook al aardig wat opleidingen gevolgd. Ondertussen ben ik trotse vader en kan ik mijn werk goed combineren met mijn jonge gezin. Ik voel me helemaal thuis hier, wat mij betreft ga ik door voor het 25-jarig jubileum!’’  

Anja over AVIA Marees

‘Vooral het afwisselende werk en verschillende taken maken een werkdag leuk, je weet nooit hoe de dag gaat lopen. Je spreekt en mailt op een dag met heel veel verschillende klanten. Over dieselbestellingen, pompstoringen, tankpasklanten over limieten en machtigingen, ViaAVIA spaarders en Clubs die meedoen het AVIA Clubsparen, noem maar op!’

Van jongs af aan al ben ik bekend met AVIA Marees. Oorspronkelijk kom ik uit de Wieringerwaard en woonde bijna om de hoek. Ook is mijn vader (en nu mijn broer) al jaren dieselklant. Dus toen er een vacature kwam op de verkoop binnendienst heb ik gelijk gereageerd. En binnen no time had ik een nieuwe functie op een nieuw op te zetten afdeling. Ik ben supertrots wat Kim en ik met elkaar hebben neergezet! We denken dan ook met veel plezier terug aan onze beginperiode. AVIA Marees is een leuke werkgever omdat het een echt familiebedrijf is. Er hangt een gezellige ‘huiselijke’ sfeer waarin iedereen elkaar een helpende hand biedt, en alles is bespreekbaar. We zijn echt één team samen met alle verschillende afdelingen. Ook de uitjes en borrels die georganiseerd worden zijn altijd heel erg leuk.

Dennis over AVIA Marees

Uiteindelijk blijf ik op vrijdagmiddag altijd langer hangen dan ik van plan was’ zegt Dennis met een lach op zijn gezicht. ‘Ik neem me altijd voor om eventjes gezellig te gaan zitten en vervolgens vertrek ik een uur later. Dat zegt wel genoeg over de collega’s en de sfeer, die is gewoon goed. Ik dacht dat ik hier tijdelijk zou werken als zomerbaantje via een uitzendbureau maar dat bevalt zo goed dat ik nu ook hier een BBL opleiding volg. Voorlopig blijf ik hier dus nog wel even hangen.’ En daar zijn wij bij AVIA Marees ook heel blij mee!

Kim over AVIA Marees

‘De vrijheid die je krijgt bij AVIA Marees waardeer ik het meest’ vertelt Kim. ‘Toen ik twee jaar geleden ben begonnen bestond de afdeling Verkoop Binnendienst nog helemaal niet. We hebben alle ruimte en vertrouwen gekregen om de afdeling op de starten tot waar we nu zijn. Binnen ons team staat een goede werksfeer voorop met zo nu en dan een lolletje.’

‘Geen dag is hier hetzelfde en ik heb veel contact met allerlei verschillende klanten en afdelingen. Er wordt hier ook vaak iets leuks georganiseerd zoals de aanloop naar het 100-jarig bestaan. Ik heb hele leuke herinneringen aan is de bingo-route langs verschillende locaties. Wij deden erg ons best maar de gezelligheid had in onze auto gewonnen 😉’

Rob over AVIA Marees

‘Wat wil je van me weten?’ Lacht Rob als we hem vragen hoe hij het vindt bij AVIA Marees. Rob is een van de monteurs die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en de storingen bij onze tankstations en wasstraten. Dat is een specialisme dat je niet zomaar onder de knie hebt. Het belangrijkste is technisch inzicht en de juiste motivatie.

Bij zijn vorige baan was Rob vrachtwagenchauffeur maar hij wilde wat anders. En dat is gelukt! Iets meer dan een jaar geleden is hij bij AVIA Marees terecht gekomen. Door het volgen van cursussen en met een collega op pad te gaan redt hij zich inmiddels prima. ‘En als het zo uitkomt rij ik nog weleens met de tankwagen de poort uit zoals je ziet.’ We zijn blij met je Rob!

Jannette over AVIA Marees

‘In mijn eerste week had ik al het gevoel alsof ik hier veel langer rondliep’ zegt de goedlachse Jannette als wij haar vragen hoe ze de eerste tijd bij AVIA Marees heeft ervaren. En ondertussen heeft iedereen het gevoel alsof Jannette hier al jaren rondloopt. Ze solliciteerde indertijd eigenlijk naar een andere functie. Maar zoals dat gaat bij AVIA Marees wordt er verder gekeken dan de kaders. En dus is er een match gemaakt tussen de talenten van Jannette en de behoeftes van de organisatie. De functie van Office Manager is haar op het lijf geschreven en precies wat de organisatie nodig heeft.

‘Wat ik het leukste vind aan AVIA Marees? Dat is toch vooral de sfeer waardoor ik me meteen thuis voelde. Ik heb met alle afdelingen te maken en iedereen is erg collegiaal, probeert elkaar te helpen. We zijn een echt team, waar samenwerking voorop staat, dat is waar ik echt blij van word’ zegt ze stralend.

 

SBB erkend leerbedrijf. Maakt werk van praktijkleren 


AVIA Marees is Erkend leerbedrijf Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Als leerbedrijf begeleiden wij VMBO-leerlingen en MBO-studenten om hen voor te bereiden op in de praktijk. In een veilige omgeving met deskundige begeleiding helpen wij leerlingen om de juiste praktijkvaardigheden op te doen.

Wil jij werken en leren combineren bij ons? Informeer naar de mogelijkheden (hr@aviamarees.nl).