Elektrisch Laden bij AVIA Marees

‘Wij stoppen energie in jouw mobiliteit’! De huidige AVIA tankpas is al tijden niet meer weg te denken binnen de zakelijke markt. Met de komst van de elektrische auto’s is alleen de tankpas voor brandstoffen, autogerelateerde shopaankopen en carwash niet meer afdoende. AVIA heeft een unieke kaart ontwikkeld waarbij het mogelijk is om naast de brandstoffen ook de laadsessies af te rekenen, de AVIA Card.

AVIA VOLT

Om comfortabel te reizen met een elektrische auto wil je op veel locaties kunnen laden. Onderweg wil je dat dit snel en vooral moeiteloos gaat. Met AVIA VOLT ontwikkelen wij met aandacht voor jou, slimmere en eenvoudige laad- en gebruiksoplossingen. De laadpalen van AVIA VOLT hebben de ideale configuratie voor elke zakelijke, publieke en privé toepassing.

In tegenstelling tot de gebruikelijke laadoplossingen geven onze installaties iedereen de juiste hoeveelheid. Onze AVIA VOLT laadpalen zijn namelijk voorzien van Dynamic Load Balancing. We verdelen de stroom eerlijk naar ieders behoefte. Zo kan iedereen moeiteloos onderweg zijn.

AVIA Marees

AVIA Marees doet er alles aan om elektrisch rijden zo makkelijk mogelijk te maken. Wanneer je als bedrijf wilt bijdragen aan het verduurzamen van het wagenpark dan kan dat op een aantal manieren. Voor het opladen van een elektrisch- of hybride voertuig is een laadpaal benodigd, wel zo handig dus om op locatie te hebben! De laadpalen van AVIA VOLT hebben de ideale configuratie voor elke zakelijke, publieke en privé toepassing. AVIA Marees draagt zorg voor een gedegen advies en een professionele installatie.

Naast een laadpaal heb je voor het laden natuurlijk ook een laadpas nodig, niet alleen voor thuis, maar ook voor onderweg! Laden op meer dan 500.000 publieke laadpalen in Europa? Dat kan met de AVIA Card! 

Partnership

Wat kan AVIA Marees voor jouw organisatie betekenen? AVIA Marees heeft recent zijn missie en visie voor de toekomst bepaald en we zijn deze nu aan het uitvoeren onder het motto 'Wij stoppen energie in jouw mobiliteit'.

Hiermee kijken we niet alleen naar de dagelijkse realiteit, maar ook nadrukkelijk naar de (nabije) toekomst want we bevinden ons midden in een energietransitie. Van hout naar kolen, van kolen naar fossiel en de komende decennia van fossiel naar energiedragers in brede zin. Deze transitie vraagt aanpassingen voor iedereen en voor elke organisatie. Graag gaan wij daarom met jou en jouw organisatie dat gesprek aan om te kijken naar de toekomst van jouw organisatie om gezamenlijk te bepalen waarin we elkaar kunnen versterken en aanvullen.

Want al jarenlang is AVIA Marees de trouwe partner voor diverse brandstoffen, smeeroliën- en vetten, AVIA tankpassen, leveren en installeren van bovengrondse tanks en alle mogelijke dienstverlening. Dat blijven wij natuurlijk doen én uitbreiden waar dat mogelijk is. Met onze producten, diensten en brede kennis en ervaring gecombineerd met de nuchtere West-Friese kijk op de zaken kunnen wij ook een waardevolle partner zijn voor jouw organisatie.

In de lijn met onze visie zullen we ons de komende jaren nóg meer gaan toeleggen op het voeren van duurzamere brandstoffen zowel op de tankstations als bij onze klanten die een thuistank hebben. We plaatsen laadpalen voor de EV auto’s, we gaan diverse waslocaties toevoegen aan ons bestaande netwerk, we blijven zoeken naar uitbreiding van ons netwerk van tankstations en op korte termijn gaan we  ook ervaring opdoen met waterstof.

Hoe gaat jouw organisatie de toekomst in? Wat kunnen wij als AVIA Marees daarin bijdragen met onze producten, diensten én kennis en advies?

Wil je kijken naar mogelijkheden en samen sparren? Laat het ons weten en we komen graag langs voor een kop koffie!

Neem contact op