Elektrisch Laden bij AVIA Marees

‘Wij stoppen energie in jouw mobiliteit’! De huidige AVIA tankpas is al tijden niet meer weg te denken binnen de zakelijke markt. Met de komst van de elektrische auto’s is alleen de tankpas voor brandstoffen, (auto gerelateerde shopaankopen) en carwash niet meer afdoende. AVIA heeft een unieke kaart ontwikkeld waarbij het mogelijk is om naast de brandstoffen ook de laadsessies af te rekenen met één kaart, de AVIA Card.

AVIA Marees

AVIA Marees doet er alles aan om elektrisch rijden zo makkelijk mogelijk te maken. Wanneer je als bedrijf wil bijdragen aan het verduurzamen van het wagenpark dan kan dat op een aantal manieren. Voor het opladen van een elektrisch- of hybride voertuig is een laadpaal benodigd, wel zo handig dus om op locatie te hebben! AVIA Marees draagt zorg voor een gedegen advies en een professionele installatie.

Naast een laadpaal heb je voor het laden natuurlijk ook een laadpas nodig, niet alleen voor thuis, maar ook voor onderweg! Laden op meer dan 200.000 publieke laadpalen in Europa? Dat kan met de AVIA Card! 

Partnership

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen? AVIA Marees maakt zich klaar voor de toekomst en we kunnen niet ontkennen dat we ons al midden in deze energietransitie bevinden. Jarenlang is AVIA Marees de trouwe partner voor de afname van brandstoffen, smeeroliën- en vetten. Of het nu gaat om bevoorrading van bedrijven of de tankstations van Marees, een ieder uit de buurt van Kolhorn weet feilloos de weg te vinden naar Marees.
Met de komst van de AVIA Card zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. We zijn voornemens om ons nóg meer in te zetten voor duurzamere brandstoffen, het plaatsen van meerdere laadpalen op locaties en niet geheel onbelangrijk waterstof. Want ook dat is de toekomst waar wij in geloven. Deze New Energy laten we geleidelijk aan op ons inwerken en zijn daarvoor altijd op zoek naar partijen waar wij de samenwerking mee aan kunnen gaan. Wat kunnen wij voor jullie, en jullie voor ons, betekenen?

Denken jullie in mogelijkheden op het gebied van New Energy? Laten we eens vrijblijvend in gesprek gaan met elkaar.

Neem contact op