Werken bij AVIA Marees

'Wij stoppen energie in jouw mobiliteit’

Wil jij mee werken aan de (duurzame) toekomst van AVIA Marees? We bevinden ons midden in de energietransitie. Naast de bevoorrading van de traditionele bekende brandstoffen bij de B2B markt en onze 61 tankstations zijn we volop in bedrijf met de onderwerpen; elektrisch laden, de promotie van de duurzamere brandstoffen, het nieuwe carwash concept WashKing en de lancering van het eerste waterstofstation van AVIA. Kom werken bij ons familiebedrijf en bekijk onze vacatures. 

Wij zijn AVIA Marees
Sinds 1922

Wil jij bij ons werken?

Een familiebedrijf, al 100 jaar! We groeien alsmaar door en daarvoor zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Kom werken bij het hoofdkantoor in Kolhorn of bij één van onze tankstations. 

Wij zijn op zoek naar: 

Hebben we op dit moment geen passende vacature voor jou? Je mag altijd vrijblijvend je motivatie en CV sturen naar Suzanne Schipper via sschipper@aviamarees.nl 

Suzanne Schipper 

HR

"Jouw sollicitatie komt bij mij in de mailbox. Wij houden van snel schakelen dus over het algemeen zit je binnen een week bij ons aan tafel voor een kennismakingsgesprek. Daarbij kijken we niet alleen naar je competenties maar vooral ook naar de klik. Wie ben jij en pas je binnen ons team? Wat zijn je talenten? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat niet alleen wij maar ook jij een stapje verder komt. Al onze bv’s zijn aangesloten bij een CAO en doen mee met een pensioenregeling. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en er wordt regelmatig wat georganiseerd voor en door collega’s. Kortom: een no-nonsense organisatie waar je graag deel van uitmaakt!"
Heb je een vraag of wil je een open sollicitatie sturen? 

Niels Laan

Monteur Marees Installatie & Techniek

Inmiddels is het alweer 12,5 jaar geleden dat Niels Laan bij AVIA Marees in dienst kwam als servicemonteur. Met ervaring maar zonder relevante opleiding in de techniek. “De veelzijdigheid van mijn functie en de vrijheid om mijn werk zo in te delen en uit te voeren als ik wil vind ik erg prettig. Daarnaast zijn we met alle collega’s een fijne club die samen werken aan mooie projecten. Alles is hier bespreekbaar en samen wordt gekeken naar oplossingen als dat nodig is. Via AVIA Marees heb ik ook al aardig wat opleidingen gevolgd. Ondertussen ben ik trotse vader en kan ik mijn werk goed combineren met mijn jonge gezin. Ik voel me helemaal thuis hier, wat mij betreft ga ik door voor het 25-jarig jubileum!’’