Ontdek het gemak en voordeel van de AVIA Tankpas

Voor het zakelijk segment bieden wij de AVIA tankpas aan, een tankpas die staat voor eenvoudig en snel afrekenen, een eigen contactpersoon binnen AVIA en natuurlijk voordelig tanken. Met de AVIA tankpas kun je tanken bij meer dan 2700 tanklocaties in Europa.

Alle voordelen op een rij..

 • Snel en eenvoudig in gebruik
 • Altijd voordelig tanken bij alle AVIA tankstations
 • Periodiek een overzichtelijke factuur gespecificeerd per tankpas
 • Per tankpas o.a. limieten, aantal tankbeurten en brandstoffen in te stellen
 • Autorisatie shopaankoop bevoegdheden per tankpas in te stellen
 • Fiscusproof op één verzamelfactuur
 • Toegang tot het webportaal 
 • Spaar voor leuke extra's!

Zodra je elektrisch gaat rijden zet dan jouw tankpas om in de AVIA Card. 

De AVIA Card

Tankpas aangevraagd en alle stappen doorlopen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden!

LET OP! Een automatische online SEPA incasso is onderdeel van de aanvraagprocedure. Heb je vragen tijdens het doorlopen van de tankpas aanvraag? Wij nemen na het afronden van de aanvraag te allen tijde telefonisch of via de e-mail contact op. Ben je al klant bij AVIA Marees en wil je een extra tankpas op jouw bedrijfsnaam? Dit regel je eenvoudig via het webportaal of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het nummer 0224 531841 of via tankpas@aviamarees.nl.

Webportaal

AVIA Marees heeft een eigen portaal ontwikkeld waarbij wij jou als ondernemer gedeeltelijk ontzorgen. Met toegang tot het portaal heb je inzage in alle facturen. Daarnaast is het mogelijk om met één druk op de knop een extra tankpas aan te vragen of te blokkeren en in één oogopslag zie je alle vertankingen per tankpas. Handig toch? 

Inloggen op mijn account

 

AVIA Truckkaart 

Veilig en betrouwbaar tanken op één van de vele strategische locaties in de Benelux en Duitsland, bekijk hier de truckkaart.

 • Voor transportondernemingen
 • Internationaal truckvriendelijk netwerk
 • Betrouwbare en veilige afrekenmethode
 • Een overzichtelijke factuur van alle vertankingen
Vraag jouw AVIA Truckkaart aan

Tanken bij meer dan 750 locaties in Nederland

Met een AVIA tankpas tank je voordelig bij alle AVIA tankstations. Daarnaast kan je de AVIA tankpas ook gebruiken bij een aantal stations van Esso, Tango, Tamoil, BP, Shell en Kuster. Voor de voordeligste pompprijzen kies je uiteraard voor een AVIA Marees station. Met een afname van 3000 liter brandstof op jaarbasis pak je al voordeel! Meerdere tankpassen nodig? Het is mogelijk om iedere tankpas te personaliseren door middel van het toevoegen van een kenteken op de kaart of naam van de chauffeur. Wijzigingen doorvoeren doe je in eigen beheer in het online portaal. Bekijk hier alle locaties waar je met de AVIA Tankpas kan tanken. 

Overige pluspunten

 • Geen declaraties, losse bonnetjes en/of voorschotten
 • één pas voor meer dan 750 locaties in Nederland (130 trucklocaties) 
 • Tanken op ruim 1500 locaties in Europa
 • Tankstations 24/7 beschikbaar
 • Tankpas is beveiligd met eigen pincode
 • Geen maandelijkse of jaarlijkse paskosten. Betaal eenmalig €10 voor jouw tankpas
 • Voordeel al vanaf 3000 liter 

Sparen voor leuke extra’s, nu ook met jouw zakelijke AVIA Card!

Veelal onderweg? Haal nu het maximale uit jouw gemaakte kilometers met de AVIA Card. Voor elke getankte liter bij een AVIA tankstation ontvang jij namelijk 1 punt! Deze punten kun je inwisselen voor de leukste dagjes uit, gadgets en meer. Sparen gaat makkelijk en snel met de AVIA tankkaart.

Sparen voor leuke extra’s; de AVIA Voetbal!

Nederland kleurt binnenkort weer oranje in de aanlooptijd naar het EK Voetbal 2024! Het is de tijd van de oranjekoorts. Straten worden versierd, mensen hullen zich in oranje kleding en vlaggen wapperen trots in de wind. Het is een periode van gemeenschapsgevoel en ontembaar optimisme!

Spaar voor mooie handgenaaide AVIA Voetballen, verkrijgbaar in 3 kleuren. OP=OP!
Tegen inlevering van 2500 punten ontvang je deze helemaal GRATIS! Spaar ze allemaal!
Uitlevering van de ballen vanaf medio mei ‘24. Maximaal 3 per klant.

EN dat is nog niet alles! Door deel te nemen aan deze voetbal-actie maak je automatisch kans op leuke prijzen. Wat dacht je van een stadiontour in de Johan Cruijff ArenA voor 2 personen via Tick ‘n Box óf 2 zitplaatsen mét parkeerticket voor een wedstrijd van AJAX in de Johan Cruijff ArenA! Wij verloten in week 27 van 2024 tweemaal een stadiontour voor 2 personen en éénmaal twee zitplaatsen voor een thuiswedstrijd van AJAX.

*Dit unieke verzilveringsaanbod is exclusief beschikbaar voor zakelijke AVIA rijders. Het aanbod in de reguliere ViaAVIA spaarshop zal niet gelijk zijn. Het is wel mogelijk om daar ook punten te verzilveren voor leuke extra’s. Verzilver uiterlijk op 30 juni 2024 je punten voor deze actie. Maximaal 3 voetballen per klant. Wij nemen in week 27 via telefoon of email contact op met de winnaars van de “speel mee en maak kans actie”.

Op 1 juli 2024 gaat er een nieuwe actie in.

Heb je vragen over jouw puntensaldo of het inloggen op ViaAVIA.nl, wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0224 53 18 41, via WhatsApp 0224 53 23 00, óf stuur een e-mail naar klantenservice@aviamarees.nl.