Schenk Tanktransport zoekt Tankwagenchauffeur Motorbrandstoffen

Nieuws Vacatures 2 december 2022

Word jij Schenk’s nieuwe visitekaartje op de weg? Als Tankwagenchauffeur Motorbrandstoffen Transport bevoorraad jij de tankstations van hun klanten. Verken het landschap van Nederland via de snelwegen en buitenwegen. Waar je ook rijdt, jij draagt als chauffeur bij aan de verbinding tussen Schenk en hun klanten.

Tankwagenchauffeur Motorbrandstoffen 

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de depots van Schenk’s opdrachtgevers met benzine en/of diesel. Hiermee rijd je naar één of meerdere tankstations om daar de motorbrandstoffen veilig en zorgvuldig te lossen. Je houdt je administratie per rit secuur bij, zodat de gegevens voor facturatie aan onze klanten en voor uitbetaling van jouw salaris keurig in de systemen landen. Natuurlijk ga je op pad met het beste materiaal uit de business. Je werkt nauw samen met de planner op kantoor bij Schenk en die bij de opdrachtgever. Tankwagenchauffeur Motorbrandstoffen bij Schenk: een mooie, afwisselende en verantwoordelijke job!

Voordat je zelfstandig op pad gaat leert een mentorchauffeur jou, tijdens een intensieve trainingsperiode van gemiddeld 3-4 weken, alles wat je moet weten om de motorbrandstoffen veilig te kunnen laden en lossen op de diverse klantlocaties.

Jouw werkgebied

Afhankelijk van jouw standplaats, de opdrachtgever en het product dat je rijdt werk jij in een regio binnen Nederland.

Enthousiast geworden en wil je weten wat rijden bij Schenk precies inhoudt of wil je gewoon even sfeerproeven? Meer informatie en de volledige vacature vind je op de website van Schenk

Deze vacature loopt niet via AVIA Marees maar rechtstreeks via Schenk Tanktransport.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.