Gesloten - Vacature Vertegenwoordiger Elektrisch Laden

Vacatures 8 februari 2022

AVIA Marees staat bekend om zijn naam binnen de petrol branche. We hebben onze sporen inmiddels wel verdiend in de 100 jaar dat AVIA Marees bestaat. En geloof ons, we gaan hier voorlopig ook nog wel een mooie tijd mee door. Ruim 60 tankstations onder de vlag van AVIA en met stip op nummer 1; de bevoorrading en belevering aan de B2B markt van kwalitatief goede brandstoffen.

De familie Marees heeft een kleine twee jaar geleden een nieuwe stap gezet, een stap richting de toekomst. Want waar eerder de volledige focus lag op de fossiele brandstoffen bevinden we ons ook midden in een zogenoemde energietransitie. Vergroening van het wagenpark, maatschappelijk verantwoord ondernemen, minder CO2 uitstoot, duurzame brandstoffen, New Energy, het zijn zaken die dagelijks bij ons de revue passeren. Hoe gaan we vanuit AVIA Marees hier een rol in spelen? Met een zestal strategische pijlers op zak én een plan voor de komende jaren is het tijd om uit te breiden op één van deze pijlers, elektrisch laden.

Wij zoeken daarom een Vertegenwoordiger Laden (32-40 uur)

In het afgelopen jaar hebben wij onze eerste AC- en DC laders geplaatst bij het tankstation in Hoorn. Met de opgedane kennis en ervaring hebben we hier een aantal laadpunten- en pleinen, verspreid in de kop van Noord Holland, aan toe kunnen voegen. Met een eigen technische dienst, gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen, gaan we in 2022 verder uitbreiden. Jouw taak? Ons vertegenwoordigen!
Je staat te popelen om op pad te gaan waarbij je potentiële klanten kan voorzien van passend advies voor laadinfrastructuur op eigen locatie. Zie je het als investeringskans voor AVIA Marees of kiest de klant bewust voor een laadpaal op zijn locatie. Alle kennis over elektrisch laden heb je al opgedaan, en anders leren wij het je.
Een nieuwe (klant)aanvraag verwerk je in ons CRM systeem en ook de benodigde actiepunten en de opvolging hiervan verwerk je in het CRM. Je bent de kartrekker van het laden en dus maak je ons enthousiast over verkoopkansen, vernieuwingen en gerichte marketingacties om de uitbreiding in 2022 te realiseren.   

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

 • Beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring heeft binnen de commerciële buitendienst (het koud prospecteren en relatiebeheer.)
 • Ervaring heeft binnen de brandstoffenbranche, dit is een pré
 • Kan werken met CRM Systeem
 • Integer en vertrouwelijk is v.w.b. (kritische) bedrijfsgegevens en resultaten
 • Stressbestendig en accuraat is
 • Zelfstandig, gestructureerd en doortastend is.
 • Initiatief neemt en over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen beschikt
 • Flexibel is in denken en handelen met een sterke focus op de commercie en verkoop
 • Commercieel inzicht heeft: je bent sterk in het maken van berekeningen en maakt eenvoudig de vertaalslag van papier naar praktijk
 • Over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt

Ons aanbod:

 • Wij bieden een zelfstandige functie in een markt die volop in beweging is.
 • Je hebt een auto, laptop en telefoon van de zaak tot je beschikking.
 • Je komt te werken in een gezonde, ambitieuze organisatie en in een bestaand team van enthousiaste binnen- en buitendienst verkopers.
 • Je krijgt een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt hele gezellige collega’s en een werkgever die goed voor zijn personeel zorgt.

Binnen ons familiebedrijf zijn de lijnen kort, wordt er snel geschakeld en zien wij overal commerciële kansen en mogelijkheden. Geven wij jou energie om het gesprek met ons aan te gaan?
Stuur jouw motivatie met foto en CV naar Marjolein Blankendaal (HR) mblankendaal@aviamarees.nl  of stel je vraag middels onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Meer informatie over elektrisch laden bij AVIA Marees, klik hier.

Yes! Ik heb interesse in deze leuke job!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Stel je vraag over werken bij AVIA Marees