Gesloten - Commercieel medewerker (binnendienst)

Vacatures 23 september 2021

Zie jij het als jouw taak om er iedere dag voor te zorgen dat alle vragen met betrekking tot aankoop producten en levering van diensten worden beantwoord? En benut jij ook alle verkoopkansen die zich voordoen?
Ter versterking van de afdeling verkoop binnendienst met als standplaats Kolhorn zijn wij per direct op zoek naar een

Commercieel medewerker/ verkoop binnendienst (32 tot 40 uur)

Je weet feilloos te schakelen tussen de B2B- en B2C markt. Met jouw commerciële achtergrond ga je aan de slag om de klanten te attenderen op hetgeen wat AVIA Marees (nog meer) te bieden heeft. Zo weet jij binnen een mum van tijd alles over onze brandstoffen, smeeroliën en tankkaarten. Daarnaast heb je ook kennis van het ViaAVIA spaarprogramma, onze waspassen en het Clubspaar-programma om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Zodra de telefoon rinkelt neem je deze direct aan, je signaleert de verkoopkans en voert gelijk de verkooporder door in ons ERP systeem. Ondertussen stroomt de mailbox vol en wacht de accountmanager tankpassen op jouw informatie voor die ene klant die hij vanmiddag gaat bezoeken. Achter de schermen werk je samen met de afdeling Marketing aan een nieuwsbrief voor de B2B klanten en werk je het CRM systeem bij met actuele leads. Met jouw organisatorische en verkoop talenten zit het wel goed!

Wat ga je doen?

Dit alles doe je niet alleen, samen met de vertegenwoordigers in de buitendienst zijn jullie een echt team. Je weet ook een efficiënte planning te maken van hetgeen wat er staat te wachten die week/maand.

Aan diversiteit binnen AVIA Marees geen gebrek! Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkzaamheden ‘eigen’ maakt en zelfstandig de gevraagde taken uitvoert. Je hebt een plezierige telefoonstem, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en schrijft feilloos Nederlands.

Binnen ons familiebedrijf zijn de lijnen kort en wordt er snel geschakeld. Ervaring met CRM systeem, DTP ervaring en Excel is een pré maar kunnen wij je ook zeker leren! AVIA Marees is volop in ontwikkeling. Sta jij te popelen om je handen uit de mouwen te steken en ben jij er van overtuigd dat jij op commercieel vlak ons team kan versterken?

Ons aanbod:

  • Wij bieden een zelfstandige functie in een markt die volop in beweging is.
  • Je komt te werken in een gezonde, ambitieuze organisatie en in een bestaand team van enthousiaste binnen- en buitendienst verkopers.
  • Je krijgt een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan vóór 11 oktober 2021 jouw motivatie met foto en CV naar Marjolein Blankendaal (HR) mblankendaal@aviamarees.nl  of stel je vraag middels onderstaand contactformulier. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Stel je vraag over werken bij AVIA Marees