8.074.157 stappen!

Nieuws 8 maart 2022

Dat is het eindresultaat van de stappen die we gezamenlijk met alle collega’s van AVIA Marees hebben gezet. Iedere 10 stappen van de afgelopen maand vertegenwoordigt een waarde van € 0.01.
Met uiteindelijk 8.074.157 stappen hebben we vandaag een waarde cheque met een waanzinnig bedrag van € 8074,16 uitgereikt aan Lennert en Els van Jeugd Fonds Sport & Cultuur.

Want dat is het goede doel waar we onze stappen voor hebben gezet. Het Jeugd Fonds Sport & Cultuur zet zich in voor kinderen waarbij het niet vanzelfsprekend is dat zij kunnen deelnemen aan een sport zoals voetbal, judo, zwemles of muziekles.
Gemiddeld 2 á 3 kinderen per klas groeien op in een gezin met geldzorgen. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen. Met de opbrengst van onze gemaakte stappen kan het JFSC heel veel kinderen blij maken met een sport- en cultuuractiviteit.  

Met bijna 50 collega’s van AVIA Marees hebben we deze stappen gezet en daar zijn wij maar wat trots op! Fijn dat we hiervoor een bijdrage hebben mogen leveren.

 

Psstt… er zijn ook heel veel stappen gezet op onze unieke AVIA sneakers 😉