Trotse klant! Mts. Broersen

Nieuws 23 augustus 2021

Teeltproduct: veldverse spinazie

’Gisteren te klein, vandaag goed en morgen te groot’. Dat is de essentie van spinazie telen, zegt Gerard Broersen. Samen met zijn broer Jacob en de zonen Leon, Niels en Rick runnen zij, en een kleine 20 medewerkers, samen het bedrijf in Lutjebroek.
Zo’n 130 hectare land in NL en 70 hectare in Spanje. Alles hebben zij in eigen beheer. Van zaadje naar teelt en de verwerking tot aan de levering bij de supermarkt.

Duurzaam ondernemen is een onderwerp van gesprek bij de familie Broersen. Om hier een bijdrage aan te leveren voorziet AVIA Marees de thuistank (5000 liter) van ECOSAVE Diesel. Het gebruik van deze duurzame brandstof zorgt voor een schonere motor van de machines, betere prestaties en een lager brandstofverbruik.


Op deze thuistank is een GPS-inmeetsysteem geïnstalleerd. Zodra de tank onder een bepaald niveau komt wordt er een seintje gegeven richting de afdeling planning. Zo wordt leegstand van de tank voorkomen. Daaropvolgend wordt er dezelfde dag nog geleverd, service waar AVIA Marees trots op is.

Voor een optimale smering van de machines levert Marees diverse producten zoals, motorolie, achterbrugolie, hydrauliekolie en smeervetten. Uiteraard allen van het betrouwbare eigen merk AVIA.

Tot en met half september is Broersen bezig op het land met grondbewerking en het planten van de spinazieplantjes. Tot november kan er geoogst worden en dan… kunnen we met z’n allen aan de spinazie. Vers van het land!  

AVIA Marees

Meer informatie over de afname van (duurzame) brandstoffen, smeeroliën en vetten? Collega Arno Buijsman is bereikbaar op 06 83609281 of stuur een e-mail naar verkoop@aviamarees.nl
Wij voorzien je graag van het juiste advies voor o.a. jouw thuistank of de aanschaf hiervan, levering van brandstoffen of andere benodigdheden voor de werking van machines.