Gesloten - Service Medewerker 14-24 uur p.w. - AVIA Wieringerwerf

Vacatures 4 november 2022

Servicemedewerker 14-24 uur per week - Wieringerwerf

Ben jij op zoek naar baan waarbij je absoluut niet stil hoeft te zitten? Voor onze vestiging in Wieringerwerf zijn wij per direct op zoek naar een Service Medewerker (m/v) voor gem. 14 tot 24 uur per week.

Je bent voortdurend in beweging, van het voorterrein tot de shop en van het magazijn tot de kassa. Je zorgt dat het tankstation er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Je bent het visitekaartje voor onze klanten. Je staat dus op een correcte en prettige manier de klant te woord en adviseert hen over onze producten. Actieve verkoop is hier ook onderdeel van.

Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het afrekenen van de shopartikelen en de brandstof, het bijvullen en spiegelen van onze producten en het schoonmaken van het voorterrein, de shop en de toiletten. Samen met het hele team zorg ook jij ervoor dat de klant zich thuis voelt en het AVIA station helemaal top is.

Deze functie is beschikbaar voor +/- 14 tot 24 uur per week. AVIA Wieringerwerf is 7 dagen per week geopend en dus ook op zon- en feestdagen.

Ben jij flexibel inzetbaar en steek je graag de handen uit de mouwen? Stuur jouw motivatie + CV t.a.v. Marjolein Blankendaal (hr@aviamarees.nl) en wie weet sta jij binnenkort in onze shop van AVIA Wieringerwerf.

Voor deze functie is de CAO voor Tankstations en Wasbedrijven van toepassing v.w.b. primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Stel je vraag over werken bij AVIA Marees