Gesloten - Vacature Junior Marketing en Communicatie medewerker

Vacatures 4 oktober 2022

AVIA Marees (Kolhorn) is op zoek naar een (32-40) Junior Marketing- en Communicatie medewerker die voor AVIA Marees de algemene promotie, branding en marketing gaat vormgeven. Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een baan waarbij je veel werkervaring kan opdoen bij een familiebedrijf? Je wordt begeleid door je collega’s van de afdeling marketing en samen zorg je voor een succesvolle uitvoering van de marketingkalender.

Wat ga je bij ons doen?

Op maandag starten we de week en stem je jouw agenda en taken af met je collega. Welke acties staan er op de marketingkalender? We stellen jouw ‘to do list’ samen voor de komende week. Ieder project binnen AVIA Marees heeft zijn eigen plan en jij helpt mee om de actiepunten hiervan uit te werken. Alles is natuurlijk gericht op marketing, communicatie en promotie. Dat wat jij natuurlijk het allerleukste vindt!

En hoe ziet jouw week er dan uit?

Met een ‘to do list’ op zak ben jij klaar voor de week! Je neemt plaats in het kantoor waar alle creatieve uitspattingen tot leven worden gebracht. Er staat een najaarsactie op de planning en dat betekent dat je er voor gaat zorgen dat al het promotiemateriaal wordt opgemaakt door onze DTP-er, wordt besteld en afgeleverd op onze tankstations. Een juiste briefing voor onze locaties mag niet ontbreken. In je agenda maak je een notitie dat je tussentijds nogmaals contact opneemt met de locaties om te horen of al het promotiemateriaal is aangekomen en ze van start kunnen met de actie.

Tegelijkertijd plan je een Social Media bericht in of wellicht een betaalde Facebook of Instagram campagne. Dit hoef je niet zelf te doen! Hiervoor schakel je met ons online marketingbureau. Samen met hen kom je tot een uiting die geschikt is voor de Socials, dat is teamwork.

Heb je de touwtjes in handen? Dan krijg je vanzelf meer taken toebedeeld. Jij mag zelf kiezen waar je blij van wordt!

 • Nieuwsbrieven opstellen en versturen
 • Inzet van Social Media kanalen waar wij nog geen gebruik van maken
 • Salesplan maken voor een actie
 • Acties bedenken voor de marketingkalender
 • Ondersteuning van marketinggerichte taken voor AVIA Nederland
 • Het ViaAVIA spaarprogramma
 • Het beheren van de Socials voor AVIA Nederland
 • Video content maken voor onze ‘werken bij’ pagina
 • Website onderhouden
 • Re-branden van onze AVIA tankstations
 • Huisstijl AVIA bewaken
 • Kleine DTP werkzaamheden

Zin in een leuke job bij een familiebedrijf? Wij leren je alle fijne kneepjes van het marketingvak. Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen op bijvoorbeeld online marketing? AVIA Marees biedt deze mogelijkheid en we staan te popelen om kennis met jou te maken. Je mag dus net afgestudeerd zijn en ook hoef je niet te beschikken over ellenlange jaren aan werkervaring. Het allerbelangrijkste vinden wij dat we samen een match vormen. Jij met je enthousiasme, creativeit en pro-actieve houding. Wij met onze kennis en jááááaárenlange (100 om precies te zijn) ervaring in de branche.

Denk jij nu, hier word ik blij van? Stuur een mailtje naar Suzanne Schipper sschipper@aviamarees.nl met jouw motivatie. Natuurlijk willen we ook graag wat meer over je weten dus mocht je een CV hebben mag je deze ook meesturen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Stel je vraag over werken bij AVIA Marees