Gesloten - Monteur EV (32-40u)

Vacatures 28 november 2023

Vind jij het leuk als er geen dag hetzelfde is? Wil je graag meewerken aan een duurzame toekomst? En heb je ook veel verstand van en/of affiniteit met electra? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Superhandige monteur die alles onder spanning zet (32-40u)

AVIA Marees heeft de ambitie om de komende jaren nog heel veel laadpalen te plaatsen. Dit alles doen we in eigen beheer met Marees Installatie & Techniek. En daar hebben we jou bij nodig!

Het regelwerk hoef je allemaal niet meer te doen, dat is door je collega’s op kantoor al geregeld. Zij zorgen ervoor dat de klus is voorbereid, de materialen op voorraad zijn, en dat de laadpaal is geconfigureerd in onze backoffice.

Dan kun jij er lekker zelfstandig op uit met onze bedrijfsbus om de laadpalen te plaatsen. Bij grotere klussen zijn er ook genoeg collega’s om mee te sparren of huren we aanvullend een externe partij in om ook die klus met elkaar te klaren. Je gaat voornamelijk zelfstandig op pad, maar je bent wel onderdeel van een team en we doen het allemaal met elkaar. Sowieso starten we ‘s morgens de werkdag altijd samen in Kolhorn met koffie/thee in onze gezellige bedrijfskantine.

Naast onze EV projecten kunnen wij je hulp ook goed gebruiken bij onze andere (duurzame) projecten. Dat maakt deze functie heel afwisselend en uitdagend.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie bij een regionaal opererend echt familiebedrijf in Noord Holland
 • Ruimte om je talenten optimaal te ontplooien door het volgen van diverse opleidingen inclusief een persoonlijk opleidingsbudget
 • Professionele organisatie met een informele bedrijfscultuur: prettig en open samenwerken is belangrijk
 • Platte organisatiestructuur dus snel schakelen en inspelen op dagelijkse ontwikkelingen en behoeften
 • Een passend salaris dat wordt afgestemd op je ervaring en verantwoordelijkheden
 • Een 40-urige werkweek incl. 2 uur ADV per week
 • Goede CAO en pensioenregeling
 • Vers fruit op het werk, vrijdagmiddagborrel en regelmatig een gezellig afdelings-/bedrijfsfeestje

Wie zijn wij?

AVIA Marees is een begrip in de kop van Noord Holland. Wij zijn een leuk en gezellig familie bedrijf met een uniek karakter. De lijnen zijn kort binnen deze gezonde en groeiende organisatie.

In de 100 jaar dat AVIA Marees bestaat hebben we onze sporen inmiddels wel verdiend. En we gaan nog zeker 100 jaar verder met ondernemen en onze klanten zo goed mogelijk voorzien in hun mobiliteit. Ruim 60 tankstations onder de vlag van AVIA en daarnaast de bevoorrading en belevering aan de B2B markt van kwalitatief goede brandstoffen en smeermiddelen.

En hoe zit het dan met die energietransitie vraag je je misschien af? De familie Marees heeft hierin een kleine drie jaar geleden een nieuwe stap gezet, een stap richting de toekomst! Want waar eerder de volledige focus lag op de fossiele brandstoffen bevinden we ons ook midden in de zogenoemde energietransitie. Vergroening van het wagenpark, maatschappelijk verantwoord ondernemen, minder CO2 uitstoot, duurzame brandstoffen, New Energy, het zijn zaken die dagelijks bij ons de revue passeren en waar we volop in investeren

Wie zoeken wij?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau 
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring
 • Je hebt technische kennis richting elektro en laadinfrastructuur
 • Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
 • Je heb rijbewijs B (eis!) BE is een pre
 • Je hebt een flexibele houding en kunt goed samenwerken

Wil je graag met ons kennismaken? Laat het ons weten dan zetten wij de koffie/thee alvast klaar! Stuur een mail naar Suzanne/Kim (hr@aviamarees.nl) en wij nemen contact met je op.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Stel je vraag over werken bij AVIA Marees