AVIA Card

Heb je met jouw bedrijf de stap al gezet richting vergroening en duurzaamheid en rijden er elektrische auto's rond? Of heb je wellicht ook nog een aantal auto's welke rijden op diesel of benzine? Dan is het wel zo gemakkelijk om met één pas al je brandstoffen én laadsessies (kWh) te betalen. Zo houden we het overzichtelijk voor jou als ondernemer. Je ontvangt één factuur met de laadsessies en afgenomen liters brandstoffen, uiteraard in te zien in jouw eigen webportaal van AVIA.

‘Wij overladen jou met mogelijkheden, energie en mobiliteit!

Altijd voordelig laden, dat doe je met de AVIA Card. Maandelijks betaal je € 7,50 voor het gebruik van de AVIA Card, een vast laadtarief per kWh voor zowel AC- als DC laden maar geen starttarief per transactie. Met de AVIA Card kan je bij ruim 200.000 laadpunten & ruim 2.300 tanklocaties (800 locaties in Nederland en 1500 locaties in Europa) terecht.

Vraag hier de AVIA Card aan

Alle voordelen op een rij..

Laden zonder starttarief in heel Nederland met de AVIA Card!

Of je nu kiest voor AC of DC snelladen, binnen Nederland betaal je nooit een starttarief voor je laadsessie met de AVIA Card. Kijk in de AVIA elektrisch laden App voor de starttarieven in andere landen binnen Europa. 
Altijd een voordelige kWh prijs binnen Nederland met jouw AVIA Card? Kies er dan voor om te laden bij een AVIA laadpaal. Bij een AVIA laadpaal laad je altijd voor een vast tarief per kWh. Onderstaand de kWh tarieven* voor AC en DC laden. 

  • Laden in Nederland bij een AVIA Laadpaal - AC - € 0,30 per kWh
  • Laden in Nederland bij een AVIA Laadpaal - DC - € 0,55 per kWh
  • Laden in Nederland - AC - € 0,36 per kWh
  • Laden in Nederland - DC - € 0,65 per kWh
  • Laden in Europa - AC/DC - tarief, zie laadpaal 

* genoemde tarieven zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van tariefwijzigingen.

Weten waar je met de AVIA Card kunt laden? In de AVIA Elektrisch Laden app vind je snel de dichtstbijzijnde oplaadpunten. Filter op jouw voorkeuren, selecteer jouw gewenste oplaadpunt en de app navigeert je hier naartoe. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten & te stoppen en jouw laadgegevens in te zien. De AVIA Elektrisch Laden app is beschikbaar in Google Play en de App Store.

Vraag jouw AVIA Card aan