AVIA Card

Heb je met jouw bedrijf de stap al gezet richting vergroening en duurzaamheid en rijden er elektrische auto's rond? Of heb je wellicht ook nog een aantal auto's welke rijden op diesel of benzine? Dan is het wel zo gemakkelijk om vanuit één account al je brandstoffen én laadsessies (kWh) te betalen. Zo houden we het overzichtelijk voor jou als ondernemer. Je ontvangt één factuur met de laadsessies en afgenomen liters brandstoffen, uiteraard in te zien in jouw eigen webportaal van AVIA.

‘Wij overladen jou met mogelijkheden, energie en mobiliteit!

Altijd voordelig laden, dat doe je met de AVIA Card. Met de AVIA Card kan je bij ruim 200.000 laadpunten & ruim 2.300 tanklocaties (800 locaties in Nederland en 1500 locaties in Europa) terecht.

Vraag hier de AVIA Card aan

Alle voordelen op een rij...

Laden met het abonnement dat jij wilt!

Bij aanschaf van een AVIA Card zijn er twee abonnementssoorten: Heavy user en Light user. Zo kun jij een abonnement kiezen dat aansluit op jouw verbruik.

  • Als Light user betaal je €2,50 per maand en een starttarief van €0,50 per laadsessie bij onze niet-AVIA Volt laadpunten. Je betaalt geen starttarief bij AVIA Volt laadpalen.
  • Als Heavy user betaal je €7,50 per maand, maar betaal je nooit een starttarief. Ook niet bij onze niet-AVIA Volt laadpunten.

Alleen de AVIA Card gebruiken om te tanken en niet om te laden? Dan is de pas geheel kosteloos.

Laden zonder starttarief in heel Nederland met de AVIA Card!

Altijd een voordelige kWh prijs binnen Nederland met jouw AVIA Card? Kies er dan voor om te laden bij een AVIA Volt laadpaal. Bij een AVIA laadpaal laad je altijd voor een vast tarief per kWh. Daarnaast betaal je met jouw AVIA Card bij een AVIA Volt laadpaal geen starttarief.

Onderstaand de kWh tarieven* voor AC en DC laden. 

  • Laden in Nederland bij een AVIA Laadpaal - AC - € 0,40 per kWh
  • Laden in Nederland bij een AVIA Laadpaal - DC - € 0,65 per kWh
  • Laden in Nederland - AC - € 0,45 per kWh
  • Laden in Nederland - DC - € 0,75 per kWh
  • Laden in Europa - AC/DC - tarief, zie laadpaal 

* Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van tariefwijzigingen.

Vraag jouw AVIA Card aan

AVIA Laden app

Weten waar je met de AVIA Card kunt laden? In de AVIA Laden app vind je snel de dichtstbijzijnde oplaadpunten. Filter op jouw voorkeuren, selecteer jouw gewenste oplaadpunt en de app navigeert je hier naartoe. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten & te stoppen en jouw laadgegevens in te zien. De AVIA Laden app is beschikbaar in Google Play en de App Store.

Download de AVIA Laden app voor iOS Download de AVIA Laden app voor Android