Tankstations

In en rondom de dorpskernen van Noord-Holland en Friesland zijn de 61 AVIA tankstations te vinden van AVIA Marees. Met een landelijke dekking van ruim 350 stations met de vlag van AVIA is er altijd wel een AVIA tankstation in de buurt. Het familiebedrijf Marees bestaat al sinds 1922 en handelt vanaf 2004 als zelfstandig oliehandelaar onder de naam AVIA.

Wil jij zelfstandig ondernemen onder de naam AVIA? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gesprek. Wij nemen onze nuchtere Noord Hollandse mentaliteit mee en je ontvangt van ons een helder en transparant aanbod. Er is meer dan alleen de belevering en bevoorrading van de brandstoffen en aanverwante artikelen.

Spaarprogramma

Zo kent AVIA een loyaliteitsprogramma waar zich momenteel ruim 60.000 klanten voor hebben geregistreerd. Het is mogelijk om zowel deel te nemen op landelijk niveau met vloer- en shop acties als op lokaal niveau. Het spaarprogramma is dusdanig ingericht dat jij ook een samenwerking kan starten met de bakker om de hoek in combinatie met het ViaAVIA spaarprogramma. Want het gevoel van ‘ons kent ons’ is ook kenmerkend voor AVIA Marees en dat stimuleren en motiveren wij.

Clubsparen

Daarnaast kenmerkt AVIA zich ook met het welbekende Clubsparen. Verenigingen ontvangen een zogenoemde clubspaarpas waarbij ze bij iedere tankbeurt punten ontvangen. Loyaal aan de club betekent ook loyaal zijn aan het tankstation om deze punten te kunnen verdienen. Vanuit AVIA Marees zetten wij deze punten om in een waarde in euro’s. De verenigingen mogen het verdiende bedrag vrij besteden. Leuk voor nieuwe tenue’s of voor een activiteit!

Kies je voor AVIA?

Dan neem je deel aan het landelijke netwerk en weet ook de zakelijke rijder jou te vinden met zijn of haar tankpas. Ook mogelijk om de tankpas te combineren met de nieuwe laadpas voor elektrisch laden. Zo focussen wij op het plaatsen van AVIA laadpalen bij bedrijven, binnen gemeentes maar ook bij jou als AVIA tankstation. Een extra service voor jouw (lokale) klanten. Een shop erbij? Profiteer van de overkoepelende inkooporganisaties voor o.a. smeermiddelen, zoetwaren en producten. 

Meer informatie? Laat het ons weten.