Spaar voor de AVIA Voetbal

Acties 30 april 2024

Kom alvast in de stemming voor het EK 2024! Spaar voor de AVIA Voetbal met 50% korting en betaal met een volle spaarkaart slechts € 9,95 Spaar ze allemaal. OP = OP

Hoe kun je sparen?
Je ontvangt van 1 mei t/m 30 juni bij elke 10 liter 1 voetbal-zegel. Met 10 zegels is je spaarkaart al vol. Met een volle spaarkaart kost de AVIA Voetbal t.w.v. € 19,95 slechts € 9,95

 

 

Actievoorwaarden:
Van woensdag 1 mei tot en met zondag 30 juni 2024 ontvang je bij elke 10 liter brandstof getankt bij de deelnemende AVIA tankstations* 1 gratis voetbal-zegel. 
De deelnemende AVIA tankstations zijn: AVIA Den Oever, Schagerbrug, Wieringerwerf,’t Veld, Lisse, Koudum, Surhuisterveen, Makkum en Workum.
Met tien zegels is je spaarkaart al vol! Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met 31 juli 2024 in de shops van AVIA Den Oever, Schagerbrug, Wieringerwerf, Lisse, Surhuisterveen, Makkum en Workum.

AVIA behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
Het is niet mogelijk om zegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse zegels of spaarkaarten met minder dan tien zegels zijn niet inwisselbaar.
Voor alle spaarartikelen geldt OP=OP.
Druk- en zetfouten voorbehouden.