Service Medewerker +/- 24 uur p.w. - AVIA Schagerbrug

Vacatures 3 oktober 2023

Service Medewerker Tankstation – 24 uur per week

Voor AVIA Schagerbrug zijn we op zoek naar een vriendelijke, enthousiaste servicemedewerker om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een dynamische omgeving? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Je bent voortdurend in beweging, van het voorterrein tot de shop en van het magazijn tot de kassa. Je zorgt dat het tankstation er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Je bent het visitekaartje voor onze klanten. Je staat dus op een correcte en prettige manier de klant te woord en adviseert hen over onze producten. Actieve verkoop is hier ook onderdeel van.

Wat ga je doen?

Als servicemedewerker bij AVIA Schagerbrug vervul je een belangrijke rol in ons team. Je taken bestaan onder andere uit:

  • Het adviseren van klanten;
  • Het afrekenen van shopartikelen;
  • Het beleggen van verse broodjes in onze bakery;
  • Het assisteren, inrichten, vullen en presenteren van de shop.


Wie zoeken wij en wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende baan in een gezellige team, waarbij geen dag hetzelfde is. We zijn zeven dagen per week geopend, inclusief zon- en feestdagen. De functie is voor 24 uur per week, op doordeweekse dagen. In geval van ziekte of vakantie wordt flexibiliteit om in het weekend te werken verwacht.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan vandaag nog! Reageer met jouw motivatie en CV t.a.v. Marcel Pool (marcel.pool75@gmail.com) en wie weet start jij binnenkort als servicemedewerker bij AVIA Schagerbrug!

Voor deze functie is de CAO levensmiddelen klein van toepassing v.w.b. primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Stel je vraag over werken bij AVIA Marees