Clubsparen is vernieuwd!

Nieuws 28 juli 2023

Samen de clubkas spekken: AVIA Clubsparen wordt vernieuwd!

Met de AVIA Clubspaarkaart spaar je bij elke tankbeurt punten. Deel clubspaarkaarten uit aan bijvoorbeeld leden, vrienden of familie en zamel zo geld in voor de club. Clubsparen wordt vernieuwd en krijgt een fris nieuw uiterlijk. 

Nieuw promotiemateriaal

Doet jouw club al mee aan Clubsparen en wil jij het Clubspaarprogramma weer even goed onder de aandacht brengen bij jouw leden? Vraag dan het nieuwe promotiemateriaal aan! Dit pakket bevat posters, een nieuwe widget voor op jullie website en kant-en-klare social media posts. Dit is allemaal gepersonaliseerd naar jullie activiteit of sport met jullie eigen logo, clubkleuren en email van de persoon die de clubspaarkaarten uitgeeft binnen jullie vereniging.

Het bestellen van het gratis promotiemateriaal kan via email of door te klikken op onderstaande knop. Vergeet in deze mail niet jullie logo, clubkleuren en email van de persoon die de clubspaarkaarten uitgeeft binnen jullie vereniging mee te sturen. 

Vraag gratis promotiemateriaal aan

Nog geen lid van AVIA Clubsparen?

AVIA Clubsparen is een uniek initiatief waarmee je de sportclub of vereniging kunt sponsoren. Met de AVIA clubspaarkaart ontvang je bij iedere 3 liter brandstof bij een AVIA tankstation 1 spaarpunt. Iedere 100 punten is €2,- waard. Hoe meer spaarpunten des te hoger het bedrag voor de vereniging! Meedoen met Clubsparen kost de vereniging niets.

Ik wil mijn clubkas spekken